This page as PDF

Scholen moeten serieus aan de bak. Waar het vroeger met Weer Samen Naar School nog een beetje vrijblijvend was, moeten scholen nu in het kader van Passend Onderwijs echt aan de slag om onderwijs op maat te bieden aan kinderen die net even een ander profiel hebben dan het ‘reguliere’.

Dat is soms lastig. Want, waar begin je mee? Hoe stel je beleid op en hoe zorg je ervoor dat het beleid ook daadwerkelijk past bij jouw school en in de dagelijkse praktijk?

Daarom een nieuw boek: ‘Talentbeleid en klassenmanagement in de praktijk’. Een praktisch handboek dat iedere schoolleider, IB’er en leerkracht in de tas moet hebben.

“Het nieuwe boek van Tijl Koenderink van Novilo meteen besteld en gelezen. Een topper! Aanrader voor iedereen die op school werkt met HB kinderen. Ik zou wensen dat iedere leerkracht dit leest. Mooie voorbeelden die zorgen dat je net iets beter begrijpt waarom aanpassing van het onderwijs nodig is. Had het eerste boek (7 uitdagingen in het onderwijs) al “verslonden”, maar heb toch weer meer geleerd.” (Stephanie Oskarsson-Colaris)

Dit boek geeft scholen en schoolbesturen een handleiding voor het opzetten van talentbeleid in de klas of plusklas.

QuickScan
In het boek wordt de gratis quickscan genoemd. U kunt deze aanvragen door een e-mail te sturen naar info@novilo.nl.