This page as PDF

 

Een effectieve manier om jezelf of je team up-to-date te krijgen over een specifiek onderwerp, is het volgen van een kenniscollege.
Elk schooljaar verzorgt Novilo bijna vijftig kenniscolleges op de cursuslocatie in Utrecht. Een kenniscollege duurt een dagdeel en behandelt één onderwerp diepgaand. Sommige colleges vormen samen een geheel van twee dagdelen. Theoretische kennis biedt de basis voor praktische toepasbaarheid.

De kenniscolleges zijn onderdeel van onze opleidingen en kunnen ook los gevolgd worden. Ze zijn geschikt voor iedereen die bezig is met hoogbegaafdheid: werkend in het onderwijs of als zelfstandig begeleider, als ouder van een hoogbegaafd kind . Ervaren of beginnend met talentbegeleiding.

BEKIJK HIER DE LIJST VOOR 2016-2017!

Strippenkaart

Als meerdere van deze thema’s je aanspreken, kun je overwegen een strippenkaart aan te schaffen. Er zijn strippenkaarten voor vier, zes of acht kenniscolleges beschikbaar. 

Wij geloven in het delen van kennis, vandaar deze speciale aanbieding: vier kenniscolleges voor maar €285,- (i.p.v. €380). Je krijgt een strippenkaart die je in de komende twaalf maanden kunt gebruiken.

Meer weten?

Hieronder vind je een lijst waarop alle kenniscolleges kort zijn omschreven. Klik voor een uitgebreidere omschrijving op een van de titels. In de webshop kan je je tevens inschrijven voor de kenniscolleges.