This page as PDF

Bij Novilo zijn de volgende mensen werkzaam:

Medewerkers

TIJL KOENDERINK

Directeur, trainer en opleider
Tijl Koenderink
Specialist hoogbegaafdheid, ondernemer en auteur van de boeken ‘De 7 Uitdagingen’ en ‘Is het voor een cijfer?’. In heel Nederland actief als gastspreker en expert op het gebied van cognitief getalenteerde kinderen.

JEROEN GEURTJENS

MT-lid, verantwoordelijk voor financiën en office management
Iowah Foto-Grafisch-4883
“Binnen Novilo ben ik verantwoordelijk voor financiën en office management. Als voormalig docent lichamelijke opvoeding enerzijds en salesmanager in de grillige wereld van de ICT, consumentenelectronica en (electronische) gadgets anderzijds, heb ik de ideale match gevonden tussen het onderwijs en het zakenleven. Ik voel me als een vis in het water binnen een inspirerend team van mensen en relaties.”

JANINE VAN ES

Medewerker Officemanagement en administratie, supportlijn Novilo
Iowah Foto-Grafisch-4653
“Binnen Novilo ben ik de praktische regelkip. De verschillende aspecten van planning, mailcontact en inschrijvingen regel ik en hou ik in de gaten. Ik onderhoud contact met scholen, leerkrachten, opleidingsdeelnemers, ouders en andere geïnteresseerden. Ik ben het eerste aanspreekpunt via de mailbox, telefoon en de chat. Na mijn opleidingen Social Work en Leerkracht Pedagogiek weet ik hoe het is om voor een klas te staan en met unieke kinderen te maken te hebben.”

JUDITH JONGELEEN-VERWIJ

MT-lid, senior adviseur, personeelsfunctionaris en coach
Iowah Foto-Grafisch-4864
“Vanuit een rijke ervaring met getalenteerde kinderen als ouder, leerkracht en coach, houd ik me bij Novilo vooral bezig met de mensen! Ze inspireren mij dagelijks met al hun bevlogenheid, authenticiteit, oprechtheid en dynamiek! Ik ben MT lid, personeelsmanager en coach/begeleider bij onze opleidingen.”

LIZ RUTGERS

Observatie, onderzoek en productontwikkeling Basisonderwijs
Iowah Foto-Grafisch-4772
“Met mijn jarenlange ervaring in het basisonderwijs richt ik me vooral op het bezoeken van basisscholen en kijk daar hoe zij de hoogbegaafdenbegeleiding vormgeven. Ik voel me dan ook vaak de ‘verkenner’ van Novilo.”

DICK VERWIJ

Trainer, onderwijsadviseur, materiaalontwikkelaar en specialist hoogbegaafdheid
Iowah Foto-Grafisch-4730
“Als ervaringsdeskundige weet ik hoe het is om tijdens je schoolloopbaan langzaamaan het geloof in jezelf te verliezen. Ik beschouw het dan ook als een voorrecht om als trainer en docent binnen Novilo de benodigde kennis over te brengen en zo de leerlingen van nu en later in staat te stellen zichzelf te mogen zijn én hun talenten beter te ontwikkelen.”

MARIANNE VAN ZETTEN

Trainer, materiaalontwikkelaar, specialist hoogbegaafdheid en docent Basisonderwijs
Iowah Foto-Grafisch-4753

BJORN VAN BOXTEL

MT lid, sales, marketing- en projectmanager, specialist hoogbegaafdheid, trainer
Iowah Foto-Grafisch-4795

GEERTJAN WOUDSMA

Opleidingsadviseur
Iowah Foto-Grafisch-4680
“Als opleidingsadviseur heb ik contact met mensen en scholen die interesse hebben getoond in een van onze opleidingen of die met prangende vragen zitten. Daarnaast ben ik ook te vinden op evenementen als beurzen, congressen, seminars en workshops om geïnteresseerden te woord te staan. Mijn doel is om iedereen zo goed mogelijk te informeren over Novilo en de mogelijkheden die wij bieden.”

LIANNE KLEIJER

Receptioniste, gastvrouw, medewerker officemanagement
Iowah Foto-Grafisch-4703
“Als gastvrouw ontvang ik de deelnemers van onze opleidingen en verzorg ik de catering. Ik schrijf ook mee aan de nieuwsbrieven, hou onze sites up to date en sta altijd klaar om collega’s en trainers te ondersteunen waar dat nodig is.”

ROLAND LOUWERSE

Trainer Voortgezet Onderwijs, productontwikkeling Voortgezet Onderwijs
Iowah Foto-Grafisch-4685
Specialist hoogbegaafdheid, docent klassieke talen aan het Rijswijks Lyceum en als docent en mentor betrokken bij het Leonardo-onderwijs. Daarnaast mentor bovenbouw Voortgezet Onderwijs, schrijver van het boek ‘Is het voor een cijfer?’ en directeur van VO op Niveau.

NICOLE VAN BEUSEKOM

Projectassistent
Iowah Foto-Grafisch-4718
“Als project-assistent ondersteun ik sales en marketingactiviteiten. Met mijn ervaring met (en passie voor) het onderwijs, geef ik advies aan leerkrachten over onze opleidingen. Leerkrachten zijn van essentieel belang voor de begeleiding en ontwikkeling van het meer- en hoogbegaafde kind.”

JUDITH FONTEIJN

Communicatie, social media, beurzen
Iowah Foto-Grafisch-5446

JEROEN VAN LIEMPT

Trainer, onderwijsadviseur
Iowah Foto-Grafisch-5490
Specialist hoogbegaafdheid, trainer/ onderwijsadviseur en docent opleiding Talentbegeleider Basisonderwijs.

DAVID LEINWAND RECTE REIN

Trainer
Iowah Foto-Grafisch-5422
“Binnen Novilo train, begeleid en adviseer ik scholen en ouders. Als ervaringsdeskundige ken ik het belang onderwijs te krijgen dat aansluit bij de behoeften van het kind. Als adviseur bij Novilo èn vanuit mijn geschiedenis als leerkracht geeft het mij veel voldoening sturend onderdeel te zijn van de leerprocessen van kinderen en volwassenen. Zo kan ik een bijdrage leveren aan het onderwijs in Nederland als geheel en het levensgeluk van het (schoolgaande) kind in het bijzonder.”

HELEEN IORDENS

Trainer
Iowah Foto-Grafisch-5517

FRIETZEN GRUNBAUER

Trainer
08afba3