skip to Main Content
088 208 0800

Opleidingen

(H)erken jij talent? Wil je hoogbegaafde leerlingen nóg beter begeleiden, een plek voor hen creëren zodat ze beter tot hun recht komen? Volg dan bij ons een van de opleidingen tot Talentbegeleider!

Kenniscolleges

Heb jij behoefte aan een shot informatie? Volg dan een van onze Kenniscolleges. In één dagdeel word je over een specifiek onderwerp helemaal bijgepraat!

Specialisatiemodules

Onze Specialisatiemodules zijn meerdaagse diepgaande trainingen over specifieke onderwerpen met tussen de dagen steeds voldoende tijd om opdrachten te maken. Bekijk onze Specialisatiemodules.

Voor scholen

Novilo ondersteunt ook besturen en scholen bij het ontwikkelen van passend onderwijs voor meer- en hoogbegaafde leerlingen. Kijk hier wat wij voor jouw school kunnen betekenen

Nieuwe opleidingen

Verdiepingsdagen Specialist Levenshouding

In november is Feli-X gestart met een gloednieuwe opleiding Specialist Levenshouding. Een opleiding die je in staat stelt om toekomstgericht en betekenisvol onderwijs te geven. Helemaal volgens de uitgangspunten van levenshoudingsgericht onderwijs. Het is mogelijk om de afzonderlijke opleidingsdagen als verdiepingsdag te volgen.

Wil je een verdiepingsdag volgen? Kijk dan op de opleidingspagina en meld je aan!

Online informatiesessies 2022

Heb je interesse in een van deze opleidingen? Je kunt je nu aanmelden voor de Online Informatiesessies!

Bekijk hier de verschillende informatiesessies en kom een voorproefje ervaren: 

 

Novilo Opleidingen is een opleidingscentrum op het gebied van talentontwikkeling en hoogbegaafdheid, actief in Nederland en België. Onze opleidingen, kenniscolleges en specialisatiemodules zijn actueel en direct toepasbaar in de praktijk. Wil je meer weten over Novilo en op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen op het gebied van onderwijs en hoogbegaafdheid? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Webshop

Ga naar onze webshop voor een specialisatiemodule, kenniscollege of boek.

Online informatiesessies

Wil je meer weten over een specifieke opleiding, kenniscollege of specialisatiemodule? Meld je dan aan voor één van onze online informatiesessies of de Open Dag!

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Schrijf mij in 

Blog

Lees hier regelmatig interessante blogs en artikelen.

Agenda

Alle kenniscolleges & evenementen.

Social media

Volg ons op Facebook, Twitter en Pinterest!

Nieuws

Nieuws van Novilo, ontwikkelingen in het onderwijs en handige tips!

Back To Top