skip to Main Content
088 0200 300

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden voor de opleiding Talentbegeleider Basisonderwijs Weekend. Nadat je je hebt aangemeld zullen we je gegevens verwerken en sturen we je de factuur toe.

Wij behandelen jouw gegevens met respect voor jouw privacy. Je leest onze privacyverklaring op onze website: www.novilo.nl/privacyverklaring/

STAP-Budget

Als je je inschrijft voor deze opleiding kan je bij het UWV een subsidie van € 1.000,- aanvragen, het STAP-budget. Hiervoor heb je een aanmeldingsbewijs nodig. Hierin staan alle benodigde gegevens om de aanvraag te doen.

Als je een aanmeldingsbewijs wilt ontvangen, dan geef je dat aan in het aanmeldformulier. Na het versturen van je gegevens ontvang je een bevestiging van je aanmelding. Je ontvangt in een aparte mail een PDF bestand waarmee je een STAP-budget kunt aanvragen bij het UWV. Meer informatie hierover kun je vinden op de website van het UWV. Indien de aanvraag niet wordt goedgekeurd door STAP,  blijft jouw aanmelding voor onze opleiding staan.

Aanmeldformulier

Back To Top