skip to Main Content
088 208 0800

Lidmaatschap Novilo en VO op Niveau Alumni Groep

Uit het oog is niet uit het hart… Wij houden van verbinden en niet van afscheid nemen en daarom hebben wij een Novilo Alumnigroep in het leven geroepen! Wij merken namelijk dat veel opleidingsdeelnemers graag contact houden na het afronden van de opleiding.

Na een aantal jaren Alumnigroep besloten wij de bezem door de opzet van de huidige alumnigroep te halen!

Kosteloos basis-lidmaatschap aan onze alumnigroep
 Je kunt nu het basis-lidmaatschap aan de alumnigroep kosteloos afsluiten. Dit lidmaatschap bevat de volgende onderdelen: 

– een bijeenkomst via ZOOM
Met bijvoorbeeld een inhoudelijke sessie en mogelijkheid tot netwerken/bijpraten/intervisie (datum volgt, deze zal in begin 2022 plaatsvinden). Aanmelden zal via het deelnemersportaal gaan.

– deelname aan een online kenniscollege naar keuze
Gratis deelname is enkel voor de online gegeven kenniscolleges. 

–  een
online Q and A/vragenuurtje casuïstiek via zoom met trainer.
Deze Q and A is eenmalig kosteloos gedurende het huidige schooljaar (en zal dus in het extra betaalde plus lidmaatschap worden opgenomen). 

–  exclusief als eerste op de hoogte!

Als lid van onze alumni groep ben je als eerste op de hoogte van nieuws over nieuwe opleidingen, specialisatie modules of vacatures die interessant voor je kunnen zijn!

Deelname aan de basisgroep is kosteloos. Je kunt lid worden als je een van onze opleidingen Talentbegeleider hebt afgerond (certificaat hebt ontvangen)

Een betaald plus lidmaatschap per 2022 mogelijk! 
Naast het kosteloze basislidmaatschap, kun je een pluslidmaatschap afnemen. Dit is een betaald lidmaatschap waarmee je allerlei extra trainingen en intervisies kunt volgen, dit is een betaald lidmaatschap. Hoe en wat dit gaat zijn, laten we weten via deze pagina en onze nieuwsbrief!

Vragen? 
Heb je vragen over deelname aan onze Alumni Groep? Mail ons op evenementen@novilo.nl!

Voordelen voor jou:

  • Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen;
  • Altijd blijven leren en professionaliseren;
  • In verbinding blijven met Novilo en je collega opleidingsdeelnemers;
  • Verruiming van de mogelijkheden om je (door deze jaarlijkse intervisie) bij beroepsverenigingen of registers in te schrijven;
Back To Top