skip to Main Content
088 208 0800

Het Novilo Alumnipakket voor afgestudeerd talentbegeleiders:

Uit het oog is niet uit het hart… Wij houden van verbinden en niet van afscheid nemen en daarom hebben wij een Novilo Alumnigroep in het leven geroepen! Wij merken namelijk dat veel opleidingsdeelnemers graag contact houden na het afronden van de opleiding. Door langs te komen bij beurzen en congressen, lid te zijn van de Novilo Facebookgroep of met ons te gaan werken. Daarnaast is er onder oud-deelnemers behoefte aan nascholing en jaarlijkse professionalisering. Dat is fijn! Met de Alumnigroep willen wij deze verbinding nog beter behouden en structurele nascholing en bijscholing faciliteren.

Het pakket bestaat uit:

  • Terugkerende intervisiebijeenkomsten met altijd een inhoudelijk onderdeel over verschillende onderwerpen. Tijdens deze bijeenkomsten is er ruimte voor intervisie en brengen we je op de hoogte van ontwikkelingen in het veld en bij Novilo. Natuurlijk is dit een uitstekende manier om elkaar nog eens te zien en bij te kletsen.
  • Twee Kenniscolleges. Je mag elk schooljaar twee colleges naar keuze volgen t.w.v. €190,-. We voegen voortdurend nieuwe onderwerpen aan ons aanbod toe. Hiermee blijf jij op de hoogte!
  • Videoportaal. Je behoudt toegang tot het videoportaal waar regelmatig nieuwe trainingen aan toegevoegd worden.

Voordelen voor jou:

  • Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen;
  • Altijd blijven leren en professionaliseren;
  • In verbinding blijven met Novilo en je collega opleidingsdeelnemers;
  • Verruiming van de mogelijkheden om je (door deze jaarlijkse intervisie) bij beroepsverenigingen of registers in te schrijven;
  • 20 % korting op alle Specialisatiemodules en Kenniscolleges! (uitgezonderd pilot-Kenniscolleges)

De kosten van dit pakket zijn €135,- per schooljaar.

Het lidmaatschap loopt tot 1 oktober van enig jaar en wordt automatisch verlengd (je ontvangt het volgende schooljaar een nieuwe factuur). Mocht je geen deel meer willen uitmaken van de Alumnigroep, dien je dit vóór 1 augustus kenbaar te maken via info@novilo.nl. Je kunt gebruik maken van de videoportal, de Kenniscolleges en intervisiebijeenkomsten tot 1 oktober van dat jaar.

Wij hopen dat je meedoet en dat wij je nog regelmatig bij Novilo blijven zien!

Back To Top