skip to Main Content

Uit het oog is niet uit het hart… Wij houden van verbinden en niet van afscheid nemen en daarom hebben wij een Novilo Alumnigroep in het leven geroepen! Wij merken namelijk dat veel opleidingsdeelnemers graag contact houden na het afronden van de opleiding. Door langs te komen bij beurzen en congressen, lid te zijn van de Novilo Facebookgroep of met ons te gaan werken. Daarnaast is er onder oud-deelnemers behoefte aan nascholing en jaarlijkse professionalisering. Dat is fijn! Met de Alumnigroep willen wij deze verbinding nog beter behouden en structurele nascholing en bijscholing faciliteren.

Wij hopen dat je meedoet en dat wij je nog regelmatig bij Novilo blijven zien!

 Het Novilo Alumnipakket voor afgestudeerd talentbegeleiders:  

  • Terugkerende intervisiebijeenkomsten (reeds gepland op 23-01-2018 en 31-05-2018) met altijd een inhoudelijk onderdeel over verschillende onderwerpen. Tijdens deze bijeenkomsten is er ruimte voor intervisie en brengen we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in het hb veld en Novilo. Natuurlijk is dit een uitstekende manier om elkaar nog eens te zien en bij te kletsen.
  • Twee kenniscolleges. Je mag elk schooljaar twee kenniscolleges naar keuze volgen t.w.v. €190. We voegen voortdurend nieuwe onderwerpen aan ons aanbod toe. Hiermee blijf jij op de hoogte!
  • Videoportaal. Je behoudt toegang tot het videoportaal waar regelmatig nieuwe trainingen aan toegevoegd worden.

Voordelen voor jou:

  • Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen;
  • Altijd blijven leren en professionaliseren;
  • In verbinding blijven met Novilo en je collega opleidingsdeelnemers;
  • 20 % korting op alle Novilo boeken, kenniscolleges* en specialisatiemodules!

De kosten van dit pakket zijn €135,- per schooljaar.

Het lidmaatschap loopt tot 1 oktober 2018 en wordt automatisch verlengd (je ontvangt volgend schooljaar een nieuwe factuur). Mocht je geen deel meer willen uitmaken van de Alumnigroep, dien je dit voor 1 augustus 2018 kenbaar te maken via info@novilo.nl. Je kunt gebruik maken van de videoportal, de twee kenniscolleges en intervisiebijeenkomsten tot 01-10-2018.

Aanmelden kan via dit formulier

 

*uitgezonderd pilot kenniscolleges

 

Back To Top