Novilo logo
VO op Niveau logo
Feli-X logo
Inschool Academie logo

Fusie Novilo ,VO op Niveau, Feli-X en Inschool Academie

De merken Novilo, VO op Niveau, Feli-X en InSchool Academie zijn per 1 april 2021 gefuseerd tot een breed georiënteerde en sterke onderwijsadviesdienst.

In de afgelopen periode zijn wij onderling steeds meer gaan samenwerken op het gebied van opleiding nascholing, training en begeleiding. Een voorbeeld hiervan is de oprichting van “Ondersteuning voor Talent” waarin we met elkaar een brede range van specialistische kennis tot aan beleids- en procesondersteuning vorm hebben kunnen geven.

Wat betekent de fusie voor jou?

Allereerst natuurlijk dat er in onze directe dienstverlening weinig verandert. Je houdt dezelfde contactpersonen, experts, project- en procesbegeleiders.
Tegelijkertijd hebben we de mogelijkheid om ons aanbod uit te breiden en te versterken. We kunnen nog sterker inzetten op veranderkunde en invulling van passend onderwijs. Ons opleidingen assortiment is uitgebreid en we kunnen we een breder palet aan procesbegeleiding bieden.

Wij zijn met name trots op het feit dat we met deze stap scholen, besturen en samenwerkingsverbanden in de volledige breedte van hun professionaliseringvraagstukken integraal kunnen ondersteunen.

Onze merken

Novilo & VO op Niveau

Roland Louwerse vertelt meer over Novilo en VO op Niveau.

Feli-X

In onderstaande video neemt Heleen Iordens je mee in het aanbod van Feli-X.

Inschool Academie

Het aanbod van diensten en producten van Inschool Academie wordt verteld door Jeroen van Tongeren.

Waarom een fusie?

Tijl Koenderink, Roland Louwerse en Jeroen van Tongeren vertellen in Onderstaande video meer over de fusie en waarom we onze krachten bundelen.

Wil je meer weten?

Ben je al bekend met één of meerdere van onze merken en wil je meer weten? Of ben je nog helemaal niet bekend met het aanbod en producten die wij leveren? In de verschillende video’s op deze pagina vertellen we je meer over onze merken en de fusie in het algemeen. Uiteraard vind je op onze websites nog veel meer informatie:

Novilo
VO op Niveau
Feli-X
Inschool Academie

Contact

Heb je naar aanleiding van onze fusie nog een vraag/opmerking? Vul dan onderstaand formulier in.