skip to Main Content
088 208 0800

Volg een gratis kenniscollege! 

We bieden een aantal kenniscolleges geheel gratis aan (normaal kost een kenniscollege €95 p.p.). Elk jaar organiseren wij een aantal van deze colleges aan zodat je een boeiende introductie krijgt over een onderwerp zoals onderpresteren, executieve functies of faalangst en perfectionisme. Deze zijn bedoeld voor leerkrachten en (zelfstandig) begeleiders maar ook ouders zijn welkom. Het zijn boeiende inhoudelijke colleges van twee tot drie uur die je een flinke bak kennis geven. Daarnaast vertellen wij je graag over Novilo en onze opleidingen.

Online kenniscollege | Innovatie en Vernieuwing in het Onderwijs

In dit kenniscollege vertelt Tijl Koenderink – oprichter van Novilo – je graag over onderwijsinnovatie en vernieuwing. Wat houdt dit in en hoe bereiden wij onze kinderen voor op een toekomst die wij niet kennen?

Op zijn kenmerkende ‘in-volle-vaart’ manier gaat hij in op het doel van (onderwijs) innovatie, het huidige Nederlandse onderwijssysteem en de toekomst van dit systeem.

– Is verandering in het onderwijs nodig?
– Hoe ziet die toekomst er mogelijk uit?
– Hoe kun je dit organiseren?
– Wat kunnen wij hierin betekenen?

Allerlei onderwerpen passeren de revue: van ‘whole child learning’ tot het versterken van welbevinden tot het bieden van breed talentonderwijs. Van het opzetten van een nieuwe school, tot het verbouwen van een bestaande school en het invulling geven aan portfolioleren.

Interessant? Je kunt dit kenniscollege gratis volgen want wij hebben het voor je opgenomen. Meld je aan en je ontvangt de link naar de video via de mail.

Aanmelden gratis college

Videoserie | Verrijkingsmateriaal

Wil jij weten met welke verrijkingsmaterialen je hoogbegaafde leerlingen echt kunt uitdagen?

We krijgen regelmatig vragen van leerkrachten over het bieden van verrijking in het basisonderwijs. Ze willen weten welk materiaal ze het beste kunnen kiezen. Of ze hebben verrijkingsmateriaal op de plank liggen dat niet gebruikt wordt. Dat is zonde! Leer wat je kunt doen om het materiaal wel effectief aan te bieden aan de slimme leerlingen in je klas.

In onze videoserie over verrijking vertelt trainer Marianne je er alles over. Je krijgt uitgebreide uitleg en praktische tips die je direct kunt toepassen in je klas. Zo gaan je sterke leerlingen echt aan de slag met verrijkingsstof! Meld je aan en je ontvangt de video’s in je mailbox!

Aanmelden videoserie

Praktische informatie gratis colleges:

  • De gratis colleges worden in onze opleidingslocatie in Utrecht (of incidenteel in Amstelveen) gegeven.
  • Zie ook onze contactpagina voor informatie over de route en parkeren. Heb je vragen? Stel ze gerust via info@novilo.nl of bel naar +31 (0) 88-208 0800. Let op: sta je geparkeerd op het betaalde parkeerdek tijdens een gratis kenniscollege of open dag, dan kun je geen uitrijkaart bij ons kopen. Dit kan bij de automaat bij het parkeerdek.
  • Ben je aangemeld en toch onverhoopt verhinderd? Laat het ons op tijd weten per mail of telefoon. Dan kunnen we iemand op de wachtlijst blij maken.

Infosessie opleiding Zelfstandig Talentbegeleider op 22 september

Op dinsdag 22 september 2020 organiseert Novilo een extra online inspiratie- en informatiesessie over de opleiding Zelfstandig Talentbegeleider.
Deze sessie kun je vanuit je luie stoel via Zoom volgen en is van 19 tot 20 uur. Onze trainer Dick Verwij vertelt graag over de opleiding, wat de opbouw is en wat je ermee kunt doen. Daarnaast is er tijd om al je vragen te stellen.
Heb je interesse? Meld je vooraf aan via de knop hieronder. Tot dan!

Wil je weten welke opleiding het beste bij je past?

Heb je nog twijfels over welke opleiding het best bij jouw persoonlijke en werksituatie bij je past? Maak vooral een afspraak met met onze onderwijsadviseur. Dit kan ook na de Open Dag. Op die manier kun  je met een persoonlijk opleidingsadvies op zak naar huis!

Heb je vragen die je graag al voor de de open dag wilt stellen, plan dan vooral een vrijblijvend adviesgesprek in met onze onderwijsadviseur al voor deze dag. Let op, de vroegboekkorting is tot 1 juni a.s. geldig (bij aanmelding en betaling van de investering tot 1 juni 2020).

Voor wie is deze Novilo online open dag?

Onze Open Dag is voor leerkrachten (PO & VO) en (zelfstandig) begeleiders die:

  • meer willen weten over hoogbegaafdheid
  • meer willen weten over hoe zij begaafde kinderen kunnen begeleiden
  • die met deze onderwerpen aan de slag willen maar nog niet goed weten hoe
  • interesse hebben in het volgen van een opleiding en een voorproefje willen
  • vragen hebben over welke opleiding het best past
  • die het leuk vinden om kennis te maken met Novilo!

Meer informatie over onze Open Dag?

De open dagen worden in onze opleidingslocatie in Utrecht gegeven. Tijdens de coronacrisis zijn deze online te volgen! Zie ook onze contactpagina voor informatie over de route en parkeren. Heb je vragen? Stel ze gerust via info@novilo.nl of bel naar +31 (0) 88-208 0800. Let op: sta je geparkeerd op het betaalde parkeerdek tijdens een gratis kenniscollege of open dag, dan kun je geen uitrijkaart bij ons kopen. Dit kan bij de automaat bij het parkeerdek.

Ben je aangemeld en toch onverhoopt verhinderd? Laat het ons op tijd weten per mail of telefoon. Dan kunnen we iemand op de wachtlijst blij maken!

Back To Top