skip to Main Content
088 208 0800

Gratis online training volgen?

Wij zijn onwijs trots op wat we de afgelopen jaren hebben weten te bereiken. We hebben enkele honderden Talentbegeleiders opgeleid, duizenden modules, kenniscolleges en trainingen op scholen gegeven. We zaten eens terug te tellen en kwamen erachter dat we al zeven jaar de opleiding gegeven hebben. De achtste ronde is nu in volle gang.

Daar zijn wij trots op en dankbaar voor. Tegelijkertijd zien wij ook: het is nog niet genoeg! Wij willen graag nóg meer leerkrachten en begeleiders kennis laten maken met onze kennis en best practices, zodat: 

  • ….nog meer leerkrachten kennis hebben over hoogbegaafdheid en de 7 uitdagingen waar leerlingen tegen aan lopen in het onderwijs (en thuis…!)
  • … nog meer kinderen tijdig gezien worden en de beste begeleiding krijgen.
  • … elk kind goed tot zijn recht komt…. dat ís en blijft onze missie…

Hóe doen we dit?
Wij proberen zoveel mogelijk mensen bereiken met onze kennis en de best practices die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan. Wij delen dit door middel van video’s, onze sociale media kanalen en onze opleidingen en trajecten op scholen.

Dit jaar doen we er een schepje bovenop. Ben je al nieuwsgierig? Lees vooral even verder…

Wij geven je een bijzonder cadeau omdat het onze wens is, dat élke leerkracht en begeleider (basis)kennis heeft over hoogbegaafdheid en de 7 uitdagingen.

Wij geven jou daarom gratis toegang tot de héle online training over de 7 uitdagingen die onze trainer Dick Verwij heeft ontwikkeld! Met deze training kun je thuis basiskennis over hoogbegaafdheid opdoen wanneer het jou uitkomt. Doe je mee?

Meld je aan en krijg toegang tot de training!

 

Wat houdt deze training in? 
Dick Verwij, trainer en onderwijsadviseur bij Novilo, geeft je informatie en praktische tips om zelf de uitdaging aan te gaan deze leerlingen zo optimaal mogelijk te begeleiden.Over de training: 
Slimme kinderen kunnen en weten vaak veel zonder dat ze daar echt moeite voor hoeven doen. Gaat het een keer niet vanzelf, dan zijn ze snel uit het veld geslagen. Wat doe je als een leerling een negatieve overtuiging ontwikkelt? ‘Ik kan het niet’, ‘ik ben dom…’ In deze training leer je van alles over de 7 uitdagingen waar hoogbegaafde kinderen tegenaan lopen: motivatie, geheugen, faalangst en perfectionisme, frustratietolerantie, samenwerken….
Naast theoretische kennis krijg je gerichte handvatten aangereikt die je direct kunt toepassen in de praktijk en kun je deze testen door middel van een aantal praktijkcases.Hoe gaat het verder? 
Aanmelden kan via de button. Vervolgens krijg je een mail met een inlogcode. Je hebt dan tot 22 januari 2018 toegang.

Heb jij onze opleiding gevolgd, dan heb je deze kennis al in huis. Natuurlijk mag je de training volgen maar je kunt ook een collega blij maken:  stuur hem of haar dan deze mail door zodat hij of zij zich ook kan aanmelden!

Veel plezier met leren en een hartelijke groet,

Team Novilo

Meld je aan en krijg toegang tot de training!
Back To Top