skip to Main Content
088 0200 300

Welke opleiding past bij jou?

Heb je onze online open dag gemist en wil je graag meer weten over onze opleidingen en welk het beste past bij jou (werk)situatie? Neem dan contact op via info@novilo.nl of bel 088-2080800 om jouw specifieke situatie door te spreken met een onderwijsadviseur van Novilo.

 

Aanbod VO op Niveau en Feli-X

Naast ons eigen aanbod komen tijdens de informatiesessies en de Open Dag ook opleidingen, trainingen en masterclasses van onze zustermerken VO op Niveau en Feli-X aan bod.

VO op Niveau

VO op Niveau zet zich in voor onderwijsverbetering ter bevordering van het welzijn en de ontwikkeling van álle leerlingen op het voortgezet onderwijs. Daarnaast is VO op Niveau gespecialiseerd in alles dat komt kijken bij een optimale begeleiding van getalenteerde leerlingen op zowel pedagogisch, onderwijskundig als didactisch vlak en biedt in de praktijk bewezen kennis en kunde.

Opleidingen
Trainingen
Masterclasses
Coaching
Maatwerk

Feli-X

Feli-X geeft trainingen over levenshouding, vaardigheidsonderwijs en innovatie in het onderwijs. We streven naar gelukkige leerkrachten en gelukkige kinderen, omdat gelukkige mensen nou eenmaal succesvoller zijn. Feli-X zorgt er door begeleiding en training voor dat scholen en leerkrachten de overstap kunnen maken van het huidige, traditionele onderwijs naar het onderwijs van de toekomst.

Levenslessen
Aanbod

Informatiesessies

Onze trainers verzorgen ieder jaar meerdere informatiesessies over onze opleidingen en specialisatiemodules. In de agenda zie je welke sessies er gepland zijn en hoe je je kunt aanmelden.

Wil je meer weten?

Heb je nog vragen ons aanbod? Of twijfel je of een opleiding, specialisatiemodule of kenniscollege bij jou past? Je kunt altijd contact met ons opnemen:

088-208 0800

Of maak een belafspraak met één van onze studieadviseurs.

Back To Top