skip to Main Content
088 208 0800

Heb jij interesse in het volgen van een van onze opleidingen? Dan wil je je natuurlijk eerst oriënteren welke opleiding het best bij jou past. Daarom organiseren we meerdere (online) informatiesessies gedurende het jaar. Tijdens deze sessies vertellen onze trainers je  graag meer over onze opleidingen Talentbegeleider. 

Tijdens deze bijeenkomsten krijg je een voorproefje van de inhoud van de opleiding(en) en vertellen onze trainers je meer over de opbouw van één of meerdere opleidingen (en specialisatiemodules). Stel vooral al je vragen en ga en in gesprek over wat het best bij jouw persoonlijke (werk-)situatie past.

Agenda Online Informatiesessies

DatumTijd
Er zijn momenteel geen informatiesessies gepland.

Aanbod VO op Niveau en Feli-X

Naast ons eigen aanbod komen tijdens de informatiesessies en de Open Dag ook opleidingen, trainingen en masterclasses van onze zustermerken VO op Niveau en Feli-X aan bod.

VO op Niveau

VO op Niveau zet zich in voor onderwijsverbetering ter bevordering van het welzijn en de ontwikkeling van álle leerlingen op het voortgezet onderwijs. Daarnaast is VO op Niveau gespecialiseerd in alles dat komt kijken bij een optimale begeleiding van getalenteerde leerlingen op zowel pedagogisch, onderwijskundig als didactisch vlak en biedt in de praktijk bewezen kennis en kunde.

Opleidingen
Trainingen
Masterclasses
Coaching
Maatwerk

Feli-X

Feli-X geeft trainingen over levenshouding, vaardigheidsonderwijs en innovatie in het onderwijs. We streven naar gelukkige leerkrachten en gelukkige kinderen, omdat gelukkige mensen nou eenmaal succesvoller zijn. Feli-X zorgt er door begeleiding en training voor dat scholen en leerkrachten de overstap kunnen maken van het huidige, traditionele onderwijs naar het onderwijs van de toekomst.

Levenslessen
Aanbod

Informatiesessies

Onze trainers verzorgen ieder jaar meerdere informatiesessies over onze opleidingen en specialisatiemodules. In de agenda zie je welke sessies er gepland zijn en hoe je je kunt aanmelden.

Wil je meer weten?

Heb je nog vragen ons aanbod? Of twijfel je of een opleiding, specialisatiemodule of kenniscollege bij jou past? Je kunt altijd contact met ons opnemen:

088-208 0800

Of maak een belafspraak met één van onze studieadviseurs.

Back To Top