skip to Main Content
088 208 0800

Open Dag

Kom naar onze Open Dag en maak kennis met Novilo en VO op Niveau. Je volgt een boeiende training om kennis te maken met onze manier van lesgeven en de onderwerpen die in onze opleidingen aan bod komen. Tijdens de open dag krijg je ook informatie over de opleidingen die wij verzorgen en kun je vragen stellen.

Heb je nog twijfels over welke opleiding het best bij jouw persoonlijke en werksituatie bij je past, dan kun je tijdens deze dag met onze adviseurs en docenten in gesprek. Op die manier kun  je met een persoonlijk opleidingsadvies op zak naar huis!
Onze Open Dag is voor leerkrachten (in het PO en het VO) en begeleiders die:

  • meer willen weten over hoogbegaafdheid
  • meer willen weten over hoe zij begaafde kinderen kunnen begeleiden
  • die met deze onderwerpen aan de slag willen maar nog niet goed weten hoe
  • interesse hebben in het volgen van een opleiding en een voorproefje willen
  • vragen hebben over welke opleiding het best past
  • die het leuk vinden om kennis te maken met Novilo!

Programma Open Dag 30 mei 2020

13:15 uur – Inloop met koffie en thee
13:30 uur – Introductie; waarom doen wij wat we doen? Korte basis over begaafdheid, onderwijs en de uitdagingen die leerlingen tegenkomen
14:30 uur – Pauze met koffie, thee en wat lekkers. Je kunt onze docenten en medewerkers spreken en vragen stellen.
15:00 uur – Volg een workshop! Maak een keuze uit Workshop 1 of 2.
16:00 uur – Afsluiting van de middag
16:30 uur – Napraten, gelegenheid om je vragen te stellen!

Workshop 1

Het onderwerp van de workshops maken we binnenkort bekend.

Doelgroep: Onderwijsprofessionals PO en zelfstandig begeleiders

Workshop 2

Het onderwerp van de workshops maken we binnenkort bekend.

Doelgroep: Onderwijsprofessionals in het Voortgezet Onderwijs

Advies

Naast workshops volgen, kun je natuurlijk al je vragen kwijt over onze opleidingen tot Talentbegeleider. Wil je weten of deze opleiding past? Of heb je vragen over welke variant het best past? Hoe je de kennis en kunde in de praktijk kunt toepassen? Kom dan vooral naar deze middag! Onze trainers en adviseurs gaan graag met je in gesprek over wat het best bij jouw leven past.

Meer informatie over onze Open Dag?

De open dagen worden in onze opleidingslocatie in Utrecht gegeven. Zie ook onze contactpagina voor informatie over de route en parkeren. Heb je vragen? Stel ze gerust via of bel naar +31 (0) 88-208 0800. Let op: sta je geparkeerd op het betaalde parkeerdek tijdens een gratis kenniscollege of open dag, dan kun je geen uitrijkaart bij ons kopen. Dit kan bij de automaat bij het parkeerdek.

Ben je aangemeld en toch onverhoopt verhinderd? Laat het ons op tijd weten per mail of telefoon. Dan kunnen we iemand op de wachtlijst blij maken!

Kom naar onze gratis colleges! 

We bieden een aantal introductiecolleges geheel gratis aan (normaal kost een college €95 p.p.). Elk jaar organiseren wij een aantal van deze colleges aan zodat je een boeiende introductie krijgt over een onderwerp zoals onderpresteren, executieve functies of faalangst en perfectionisme. Deze zijn bedoeld voor leerkrachten en (zelfstandig) begeleiders maar ook ouders zijn welkom. Het zijn boeiende inhoudelijke colleges van twee tot drie uur die je een flinke bak kennis geven. Daarnaast vertellen wij je graag over Novilo en onze opleidingen.

Online kenniscollege | Innovatie en Vernieuwing in het Onderwijs

In dit kenniscollege vertelt Tijl je graag over onderwijsinnovatie en vernieuwing. Wat houdt dit in en hoe bereiden wij onze kinderen voor op een toekomst die wij niet kennen?

Op zijn kenmerkende ‘in-volle-vaart’ manier gaat hij in op het doel van (onderwijs) innovatie, het huidige Nederlandse onderwijssysteem en de toekomst van dit systeem.

– Is verandering in het onderwijs nodig?
– Hoe ziet die toekomst er mogelijk uit?
– Hoe kun je dit organiseren?
– Wat kunnen wij hierin betekenen?

Allerlei onderwerpen passeren de revue: van ‘whole child learning’ tot het versterken van welbevinden tot het bieden van breed talentonderwijs. Van het opzetten van een nieuwe school, tot het verbouwen van een bestaande school en het invulling geven aan portfolioleren.

Interessant? Je kunt dit kenniscollege gratis volgen want wij hebben het voor je opgenomen. Meld je aan en je ontvangt de link naar de video via de mail.

Aanmelden gratis college

Praktische informatie gratis colleges:

We kondigen regelmatig nieuwe gratis colleges en Open Dagen aan!

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Back To Top