skip to Main Content

Wij houden ervan om onze kennis te delen. Wij hebben de afgelopen tien jaar enorm veel kennis en ervaring opgedaan. En die kennis delen wij graag zodat er nog meer kinderen nog beter begeleid kunnen worden. Nog beter in hun vel zitten… Daarom organiseren wij in het komende schooljaar verschillende open dagen en gratis trainingen om onze kennis te delen. Ben jij erbij?

 

 

Gratis kenniscolleges
Dit zijn basiscolleges over verschillende onderwerpen die jij kosteloos kunt bijwonen. We geven de komende periode verschillende colleges over verschillende onderwerpen. We blijven deze geregeld inplannen dus houdt onze site en nieuwsbrief in de gaten.

Gratis introductiecolleges
Wil je een kortere introductie over een bepaald onderwerp volgen, ga dan naar een van de introductiecolleges die wij organiseren. Deze colleges zijn iets korter dan een kenniscollege en geven je een mooie basis. Daarnaast is er gelegenheid om vragen te stellen. Deze colleges kun je binnenkort op deze pagina vinden.

Open middagen
Wij organiseren drie open middagen waarbij je een training volgt en informatie krijgt over onze opleidingen. Tijdens deze open middag hebben wij ruim de tijd om je vragen te beantwoorden over de opleiding. Deze middagen zijn voor leerkrachten PO/VO en begeleiders die:

  • meer willen weten over begaafdheid
  • meer willen weten over hoe zij begaafde kinderen kunnen begeleiden
  • die met deze onderwerpen aan de slag willen maar nog niet goed weten hoe
  • interesse hebben in het volgen van een opleiding en een voorproefje willen
  • vragen hebben over welke opleiding het best past
  • die het leuk vinden om kennis te maken met Novilo!

Open Dag Novilo

Wij organiseren jaarlijks meerdere Open Dagen over onze opleidingen. Je krijgt dan informatie over de verschillende varianten van de opleiding Talentbegeleider, je kunt onze docenten spreken en je volgt alvast een training. Het zijn uitstekende gelegenheden om te onderzoeken of Novilo en onze opleidingen bij jou en jouw (werk)situatie passen. 

De laatste- drukbezochte – Open Dag van dit schooljaar is inmiddels achter de rug en de aanmeldingen voor de opleidingen komen binnen. Heb je deze gemist of heb je toch nog vragen of twijfels? Neem vooral even contact op, 088 208 0800 om een afspraak met een adviseur in te plannen. Sommige groepen lopen snel vol dus reserveer snel jouw plek van voorkeur.

Volgend schooljaar komen nieuwe open dagen op de planning. We maken deze via onze nieuwsbrief en onze Facebook pagina bekend.

Naast workshops volgen, kun je natuurlijk al je vragen kwijt over onze opleidingen tot Talentbegeleider. Wil je weten of deze opleiding past? Of heb je vragen over welke variant het best past? Hoe je de kennis en kunde in de praktijk kunt toepassen? Kom dan vooral naar deze middag! Onze trainers en adviseurs gaan graag met je in gesprek over wat het best bij jouw leven past.

Gratis kennis- en introductiecolleges

Kom naar een van onze gratis colleges!

We bieden een aantal kenniscolleges geheel gratis aan. Normaal kosten ze 95 euro p.p. maar een aantal interessante colleges willen wij graag kosteloos delen. Dit zijn boeiende colleges die drie uur duren en je een flinke bak kennis geven.

We geven regelmatig dit soort gratis colleges. Houd deze site in de gaten, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en/of volg ons op Facebook zodat je weet wanneer de volgende zijn.

24 september 2019 | Mindfulness en yoga in de klas

Ben je zelf enthousiast over mindfulness of yoga, maar mis je nog handvatten om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan? In dit kenniscollege krijg je concrete tips over hoe je mindfulness en yoga in kunt zetten in de klas.

Tijd: 13:30-16:30uur
Locatie: Novilo, Utrecht

Wil je er bij zijn? Meld je hier aan!

8 oktober 2019 |

Het onderwerp van dit college maken we binnenkort bekend. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte en kun je je direct aanmelden.

Locatie: Novilo, Utrecht

18 november 2019 |

Het onderwerp van dit college maken we binnenkort bekend. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte en kun je je direct aanmelden.

Locatie: Novilo, Utrecht

13 januari 2020 |

Het onderwerp van dit college maken we binnenkort bekend. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte en kun je je direct aanmelden.

Locatie: Novilo, Utrecht

  • De open dagen en introductiecolleges worden in onze opleidingslocatie in Utrecht gegeven.
  • Zie ook onze contactpagina voor informatie over de route en parkeren. Heb je vragen? Stel ze gerust via info@novilo.nl of bel naar 088 208 0800. Let op, sta je geparkeerd op het betaalde parkeerdek tijdens een gratis kenniscollege of open dag, dan kun je geen uitrijkaart bij ons kopen, dit kan bij de automaat bij het parkeerdek.
  • Ben je aangemeld en toch onverhoopt verhinderd? Laat het ons op tijd weten door een mail te sturen naar info@novilo.nl. Op die manier kunnen we iemand op de wachtlijst blij maken.

Kom naar een gratis college!
Binnenkort kondigen wij de nieuwe colleges aan. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte
Back To Top