skip to Main Content
088 208 0800

Tijl Koenderink

Oprichter Novilo

Specialist hoogbegaafdheid, ondernemer en auteur van de boeken ‘De 7 Uitdagingen’ en ‘Is het voor een cijfer?’. Waar Tijl voorheen vooral actief was als gastspreker en expert op het gebied van cognitief getalenteerde kinderen, houdt hij zich op dit moment vooral bezig op bestuursniveau. Tijl onderhoudt contacten met de overheid, diverse besturen en onderwijsverniewing. Tijl is oprichter van Novilo, Feniks Talent. Levanimo en Take on Talents en actief bestuurslid bij de School of Understanding.

Dana Sarlui

Directeur

Dana is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen Novilo. Onder andere houdt zij zich bezig met de mensen die bij Novilo werken, marketing & sales activiteiten en de kwaliteit van onze producten en diensten. Dana zoekt verbinding met de buitenwereld en is erg enthousiast over de informele werksfeer in een team met bevlogen collega’s.

Jeroen Geurtjens

Senior Finance & Office Manager

”Binnen Novilo ben ik verantwoordelijk voor financiën en office management. Als voormalig docent lichamelijke opvoeding enerzijds en salesmanager in de grillige wereld van de ICT, consumentenelectronica en (electronische) gadgets anderzijds, heb ik de ideale match gevonden tussen het onderwijs en het zakenleven. Ik voel me als een vis in het water binnen een inspirerend team van mensen en relaties.”

Liz Rutgers

Observatie, onderzoek en productontwikkeling Basisonderwijs

”Met mijn jarenlange ervaring in het basisonderwijs richt ik me vooral op het bezoeken van basisscholen en kijk daar hoe zij de hoogbegaafdenbegeleiding vormgeven. Ik voel me dan ook vaak de ‘verkenner’ van Novilo.”