skip to Main Content
088 0200 300

Meer dan 200 aanmeldingen voor gratis training 7 uitdagingen!

Toen we de gratis workshops lanceerden hadden we niet de verwachting dat het zo snel vol zou lopen! Nu we meer dan 200 inschrijvingen hebben, moeten we al op gaan passen dat de workshopruimtes niet te vol komen te zitten. Wil je één van de laatste plekken bemachtigen? Lees dan door!

In april geeft hoofdtrainer Tijl Koenderink door het hele land gratis workshops over de 7 uitdagingen. Voor degenen die zijn verhaal over de al (meer dan) eens gehoord hebben: de presentatie is grotendeels nieuw met plek voor passend onderwijs en hb, de laatste brief van Sander Dekker en over hoe effectief beleid op te stellen.

Tijdens deze workshop is er ook meer informatie beschikbaar over de jaaropleidingen tot talentbegeleider van Novilo, die in september van start zullen gaan. Een brochure van de opleiding tot talentbegeleider in het basisonderwijs vind je hier.

Brochure Voorkant 2014

Wil je de studiegidsen van de verschillende opleidingen downloaden, dan kan dat hier. Hierna ontvang je binnen een uur een mail met daarin de mogelijkheid je in te schrijven voor de gratis proeftraining.

De training vindt plaats tussen 13.30 en 16.30 op de volgende data en plaatsen:

10 april: Zwolle
11 april: Alkmaar
14 april: Eindhoven
17 april: Roosendaal (NB)
25 april: Utrecht

We hopen je te mogen begroeten op één van de genoemde middagen!

Back To Top