skip to Main Content
088 208 0800

Novilo en scholen voor voltijd hb onderwijs werken samen!

In het voorjaar van 2015 hebben wij het Leonardoconcept overgenomen. Een spannende periode begon! Inmiddels is een mooi aantal scholen voor voltijd hb onderwijs bij ons aangesloten en nemen hun leerkrachten volop deel aan onze trainingen en opleidingen.

Altijd scholing op maat door middel van ons creditsysteem
Elke school die zich aansluit, kan met behulp van credits trainingen en opleidingen volgen. Deze credits geven de mogelijkheid om scholing helemaal op maat in te richten, zodat de scholing aansluit bij de visie en doelen van de school.

Ons aanbod bestaat uit twee delen:

  • basisfacilitering: videoportal, supportlijn, uitwisselingsbijeenkomsten, etc.
    Dit zit standaard in ons aanbod.
  • op maat: een aantal credits om aan scholing op maat te besteden. Het standaard aantal credits is 70 per schooljaar. Andere hoeveelheden zijn ook mogelijk in overleg.


Is jouw school al aangesloten bij Novilo?
Is je school nog niet aangesloten en wil je meer informatie of even sparren? Neem gerust contact op!

Uitwisselingsbijeenkomsten
Wij organiseren regelmatig inspirerende bijeenkomsten voor leerkrachten en/of bestuurders in het voltijd hb onderwijs. Wil jij een uitnodiging ontvangen voor een bijeenkomst? Stuur een bericht naar info@novilo.nl.

Keuzegids opleidingsaanbod
We hebben ons aanbod aan trainingen, specialisaties en opleidingen gebundeld in een keuzegids. Deze gids verandert voortdurend doordat we nieuwe onderwerpen aan het aanbod toevoegen.

Back To Top