skip to Main Content
088 208 0800

Een gloednieuwe jaaropleiding: TopTalent Begeleider

Deze jaaropleiding is voor begeleiders met oog en hart voor uitzonderlijk talent. Elly Gerritsen-Kornet en Tijl Koenderink werken samen in het aanpakken van een vergeten groep kinderen binnen het regulier onderwijs: cognitief getalenteerde leerlingen met een hoog ontwikkelpotentieel op één of meerdere specifieke domeinen zoals sport, dans, muziek, beeldende kunst, literatuur, theater, schaken, natuurkunde, wiskunde, programmeren of …..?

Het begeleiden van toptalent vereist uitzonderlijk talent en doorzettingsvermogen. Daarnaast is aandacht voor jouw eigen  flexibiliteit, creativiteit, innovatie, moed en hartstocht nodig bij de ondersteuning van toptalenten.

Meer weten over deze opleiding?

Op dinsdag 23 november (16:00 – 17:00 uur) geeft Tijl Koenderink een webinar over de nieuwe opleiding TopTalenten Begeleider. Dus ben je geïnteresseerd en wil je weten of deze opleiding iets voor jou is? schrijf je dan nu in!

Gaan jouw ogen glimmen van uitzonderlijk talent?
Zie jij kinderen met heel specifiek ontwikkelpotentieel in jouw omgeving en wil je handvatten om deze kinderen te laten floreren en te begeleiden? Denk je graag ‘out of the box’ en ben je flexibel?  Wij zoeken deelnemers die zich kwetsbaar durven op te stellen en tegelijkertijd een flinke dosis lef hebben om hun eigen angsten te overwinnen. Deelnemers die vaak een helicopterview hebben. Die heel blij worden van nieuwe uitdagingen.

Ben je bereid om in een hoog tempo mee te gaan op een enerverende reis waarin zowel jouw professionele als persoonlijke doelen een vogelvlucht kunnen nemen? Ben je meester in faalkunde en wil je graag meer glorieus falen, omdat je nooit uitgeleerd bent? En heb je tenminste één domein waarop je gespecialiseerd bent? Denk aan sport, dans, muziek, schaken, wiskunde, natuurkunde, programmeren etc. Dan ben jij misschien wel een toekomstig begeleider van toptalenten!

Een pilotgroep
Deze opleiding is gloednieuw en deze groep is een pilotgroep met plek voor maar 12 deelnemers.

Data opleidingsdagen

2+3 feb 2022
16 maart 2022
20 april 2022
25 mei 2022
15 juni 2022
6 juli 2022
14 september 2022
12 oktober 2022
16 november 2022
11+12 januari 2023

Investering
Deze opleiding vraagt en investering van 5750,- euro. Deze eerste ronde  die in februari 2022 van start gaat, is een pilotgroep. Dat betekent dat deze opleiding nog in de opstartfase en ontwikkelfase is, kost deelname 4300,- euro.

 

Trainer
Elly Gerritsen-Kornet (1983) gunt mensen de tijd om zichzelf te ontplooien in een creatief proces waarin intrinsieke motivatie getriggerd wordt door de poëzie van het contact en uitdaging bepaald wordt aan de hand van persoonlijke verhalen. Stof tot nadenken aangeboden wordt in verdiepende gesprekken en eerlijke openheid hoog in het vaandel staat. Voordat Elly aan de slag ging als trainer bij VO op Niveau en Novilo gaf ze 14 jaar les als muziek en CKV-docent op middelbare scholen. Ze is coach van creatief begaafde kinderen en jongeren,  studeerde muziekwetenschap met een minor theater, dans en dramaturgie, werkte in de opera- en danswereld en zwaait graag als koordirigent.

Trainer
Tijl Koenderink is specialist hoogbegaafdheid, ondernemer en auteur van de boeken ‘De 7 Uitdagingen’ en ‘Is het voor een cijfer?’. Waar Tijl voorheen vooral actief was als gastspreker en expert op het gebied van cognitief getalenteerde kinderen, houdt hij zich op dit moment vooral bezig op bestuursniveau. Tijl onderhoudt contacten met de overheid, diverse besturen en onderwijsvernieuwing. Tijl is oprichter van Novilo, Feniks Ontwikkelingsbegeleiding, Levanimo en Take on Talents en actief bestuurslid bij de School of Understanding.

Back To Top