skip to Main Content
088 0200 300

Een gloednieuwe jaaropleiding: TopTalent Begeleider

Deze jaaropleiding is voor begeleiders met oog en hart voor uitzonderlijk talent. Elly Gerritsen-Kornet en Tijl Koenderink werken samen in het aanpakken van een vergeten groep kinderen binnen het regulier onderwijs: cognitief getalenteerde leerlingen met een hoog ontwikkelpotentieel op één of meerdere specifieke domeinen zoals sport, dans, muziek, beeldende kunst, literatuur, theater, schaken, natuurkunde, wiskunde, programmeren of …..?

Het begeleiden van toptalent vereist uitzonderlijk talent en doorzettingsvermogen. Daarnaast is aandacht voor jouw eigen  flexibiliteit, creativiteit, innovatie, moed en hartstocht nodig bij de ondersteuning van toptalenten.

Gaan jouw ogen glimmen van uitzonderlijk talent?

Zie jij kinderen met heel specifiek ontwikkelpotentieel in jouw omgeving en wil je handvatten om deze kinderen te laten floreren en te begeleiden? Denk je graag ‘out of the box’ en ben je flexibel?  Wij zoeken deelnemers die zich kwetsbaar durven op te stellen en tegelijkertijd een flinke dosis lef hebben om hun eigen angsten te overwinnen. Deelnemers die vaak een helicopterview hebben. Die heel blij worden van nieuwe uitdagingen.

Ben je bereid om in een hoog tempo mee te gaan op een enerverende reis waarin zowel jouw professionele als persoonlijke doelen een vogelvlucht kunnen nemen? Ben je meester in faalkunde en wil je graag meer glorieus falen, omdat je nooit uitgeleerd bent? En heb je tenminste één domein waarop je gespecialiseerd bent? Denk aan sport, dans, muziek, schaken, wiskunde, natuurkunde, programmeren etc. Dan ben jij misschien wel een toekomstig begeleider van toptalenten!

Data & Locatie

Deze opleiding is gloednieuw en de eerste groep is een pilotgroep met plek voor maar 12 deelnemers!

Data opleidingsdagen

  • 14-9-2022
  • 12-10-2022
  • 16-11-2022
  • 11-1-2023
  • 8-2-2023
  • 15-3-2023
  • 12-4-2023
  • 17-5-2023
  • 7-6-2023
  • 28-6-2023

Locatie Utrecht

Novilo B.V.
Woudstede, Zwarte Woud 2
3524 SJ Utrecht

Tel: +31 (0) 88-208 0800
info@novilo.nl

Meer informatie over route en parkeren

Investering 

De opleiding kost € 4.950,-  (Pilotprijs i.p.v. € 5.750,-).

Elly Gerritsen-Kornet

Elly Gerritsen-Kornet gunt mensen de tijd om zichzelf te ontplooien in een creatief proces waarin intrinsieke motivatie getriggerd wordt door de poëzie van het contact en uitdaging bepaald wordt aan de hand van persoonlijke verhalen. Stof tot nadenken aangeboden wordt in verdiepende gesprekken en eerlijke openheid hoog in het vaandel staat. Voordat Elly aan de slag ging als trainer bij VO op Niveau en Novilo gaf ze 14 jaar les als muziek en CKV-docent op middelbare scholen. Ze is coach van creatief begaafde kinderen en jongeren, studeerde muziekwetenschap met een minor theater, dans en dramaturgie, werkte in de opera- en danswereld en zwaait graag als koordirigent.

Tijl Koenderink

Tijl is een onderwijsexpert die zich vanuit verschillende kanten bezighoudt met de ontwikkeling en ondersteuning van scholen. Hij startte Novilo, dat zich met name bezighoudt met opleidingen en ondersteuning op het gebied van hoogbegaafdheid. Ook is hij nauw betrokken bij Feniks Ontwikkelingsbegeleiding (voor hoogbegaafde drop-outs) en zette hij zijn eigen innovatieve school op, de School of Understanding in Amstelveen. Tijl heeft zelf een lastige schooltijd gehad en wil om deze reden het onderwijs nu zo goed mogelijk maken. Dit doet hij onder meer door scholen en leerkrachten te helpen met innovatie.

1 jaar | 10 opleidingsdagen

12 deelnemers (pilotgroep)

Utrecht

Wil je meer weten?

Heb je nog vragen over deze opleiding? Of twijfel je of deze opleiding bij jou past? Je kunt altijd contact met ons opnemen:

088-208 0800

Of maak een belafspraak met één van onze studieadviseurs.

Ken jij iemand die die deze opleiding ook interessant vindt?

Back To Top