skip to Main Content
088 208 0800

Novilo en VO op Niveau organiseren een studiereis!

Hoogbegaafdheid is een concept dat overal op de wereld anders wordt gezien. Het beeld van wat hoogbegaafdheid is en hoe dit zich manifesteert wordt voor een groot deel bepaald door de culturele context. De verschillen in zienswijze kan een grote inspiratiebron zijn om kritisch te kijken naar de eigen praktijk.

Eén van de landen waar we veel van kunnen leren, is de Verenigde Staten. Hier zijn diverse universiteiten en duizenden scholen iedere dag bezig met het verzorgen van het beste onderwijs voor de ‘gifted and talented’, zoals ze het daar noemen. Maar hoe ziet dat onderwijs er dan uit, en vooral: wat kunnen wij er als Nederlandse onderwijsprofessionals van leren?

Om dit te ervaren gaan we digitaal op reis naar Amerika! Verschillende scholen nemen ons mee in hun dagelijkse praktijk via Virtual Reality. Daarnaast zal een deel van het programma bestaan uit het bezoeken van locaties in Nederland. Door de onderdompeling in twee culturen kunnen concepten en praktijken met elkaar vergeleken worden en kan de vertaalslag gemaakt worden naar de Nederlandse culturele context.

Hoe ziet het de reis er uit?

Omdat reizen in deze tijd zijn beperkingen kent, zullen we deze studiereis spreiden in vier keer een 2-daagse met telkens één overnachting. We zullen plekken in Nederland én de VS virtueel bezoeken. Hierbij maken we gebruik van Virtual Reality voor digitale rondleidingen en digitale interviews.
De reis is voornamelijk bedoeld voor beleidsmedewerkers en professionals met een directie- of managementfunctie werkzaam bij een school, een bovenschools bestuur of een samenwerkingsverband. De excursies tijdens de reis zijn gericht op zowel het PO als het VO.

Data

Groep 1:
Dag 1 & 2: 22 en 23 juni 2021
Dag 3 & 4: 21 en 22 september 2021
Dag 5 & 6: 9 en 10 november 2021
Dag 7 & 8: 14 en 15 december 2021

Groep 2:
Dag 1 & 2: 29 en 30 juni 2021
Dag 3 & 4: 28 en 29 september 2021
Dag 5 & 6: 7 en 8 december 2021
Dag 7 & 8: 14 en 15 februari 2022

Programma

We zijn op dit moment druk bezig om het programma definitief te maken. Zodra het programma bekend is, zullen we dat hier publiceren.

Kosten

Deelname aan deze reis kost €3.500,00 eur (vrijgesteld van BTW). Hierbij is inbegrepen:

  • 1-persoons hotelkamers voor iedere overnachting.
  • Excursies die in het programma vermeld staan, incl. vervoer vanaf het startpunt naar de excursie locatie.
  • Diner, ontbijt en lunch gedurende de tweedaagse. Let op: diner is alleen op dag 1.

Annuleren

Annuleren is ten allen tijde mogelijk. Uiteraard is het voor ons prettig als dit op tijd wordt doorgegeven.

Dubbele garantie

Niet-goed-geld-terug garantie: Als je binnen negentig dagen na aanvang van de studiereis op welke manier dan ook het idee hebt dat je niet voldoende waarde uit de opleiding haalt, krijg je je geld naar rato terug. Niet genoten studiedagen worden gecrediteerd. Eventuele boeken en welkomstpakketten mag je houden. We zullen je wel in een gesprek vragen naar de reden van je ontevredenheid, zodat wij waar mogelijk onze opleiding kunnen verbeteren.

Resultaatgarantie: Voor zover het redelijkerwijs binnen onze mogelijkheden ligt, zullen we, wanneer blijkt dat de studiereis nog niet voldoende inhoud of begeleiding heeft geboden, aanvullende coaching en training aanbieden tot je je doel ten aanzien van de studiereis bereikt hebt.

COVID-19

Tijdens de studiereis wordt rekening gehouden met de maatregelen rondom COVID-19. Op locaties wordt de 1,5 meter afstand gegarandeerd. Daarnaast doen wij een beroep op de eigen verantwoordelijkheid van de deelnemers om zich aan de regels te houden die op het moment van de reis van kracht zijn.

Meer informatie?

Wil je meer weten? Maak een belafspraak met Geertjan, adviseur bij Novilo. Je kunt dan direct al je vragen stellen!

Maak een bel-afspraak

Routekaart

Op reis door Nederland en de Verenigde Staten - Studiereis 2021

Meer weten?

Maak een belafspraak met Geertjan, Adviseur bij Novilo.

Back To Top