skip to Main Content
088 208 0800

We waren bezig met het schrijven van een artikel over passend onderwijs aan hoogbegaafden inclusief de plek van voltijds hoogbegaafdenonderwijs, de recente kamerbrieven en de route naar een dekkend netwerk voor passend onderwijs aan hoogbegaafde leerlingen. De uitdaging was alleen dat dat artikel eerder een boek werd.

Om die reden zijn we onze meest relevante materialen bij elkaar gaan verzamelen en op een rijtje gaan zetten. Daarnaast hebben we een aantal nieuwe trainingen opgenomen. Deze informatie delen we graag met je!

Als je je inschrijft het formulier op deze pagina ontvang je van ons relevante en actuele informatie over passend onderwijs voor hoogbegaafde leerlingen. Tevens ontvang je onze nieuwsbrief met extra informatie over dit onderwerp en wat wij kunnen betekenen om jou te helpen met het begeleiden van hoogbegaafde leerlingen.

Wat kun je onder meer verwachten:

  • Een duiding van de meest recente kamerbrief over hoogbegaafdheid
  • Een uitleg over hoe te komen tot een dekkend netwerk voor hoogbegaafde leerlingen
  • Een specifieke uiteenzetting van de opzet van een voltijds hoogbegaafdenschool
  • Uitwerking van de verschillende ondersteuningsvragen van hoogbegaafde leerlingen

En nog veel meer.

Meer weten?

Wil je meer weten over passend onderwijs voor hoogbegaafde leerlingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Op dit fomulier is het privacystatement van Novilo van toepassing.

Direct contact

Wil je contact met één van onze collega’s om te praten over jouw school of de stappen die jij kunt zetten als professionals om (nog) beter hoogbegaafde leerlingen te begeleiden? Neem dan contact met ons op.

Back To Top