skip to Main Content
088 0200 300

In onderstaande video’s geeft Tijl Koenderink een impressie van wat je kan verwachten tijdens onze nieuwe  Opleiding TopTalent Begeleider.

Wil je meer weten?
Laat dan je hieronder je emailadres achter. Je ontvangt dan meer video’s en informatie over de opleiding. Of schrijf je in voor het webinar op 23 november.

Fixed versus growth mindset

Met welke bril op gaan kinderen en jongeren een uitdaging aan? Het is belangrijk om ze te laten groeien naar het “ik kan het nóg niet” perspectief juist op de momenten dat het minder goed gaat en het enthousiasme afneemt, want van uitdagingen kan je leren en verder komen!

Aangeleerd optimisme

Oeps, een tegenvaller: het kind dat je begeleidt, was goed op weg maar de sfeer slaat om… “Dit lukt me nooit meer!” Hoe kun je aangeleerd optimisme gebruiken als begeleider?

Talentcoach rituelen

Het moment is daar, de spanning wordt opgevoerd, de druk steeds hoger en de ogen zijn gericht op jouw te begeleiden kind. Klapt het kind dicht of heeft het een voorbereidingsritueel waardoor de focus teruggebracht wordt naar zichzelf? 

Basisvaardigheden

Balans vinden tussen technische training en creativiteit is in de begeleiding van toptalenten essentieel.

Psycho-educatie

Doen of uitleggen? Pycho-educatie is bij toptalenten een must. Als zij snappen wat je aan het doen bent, waarom je dat doet en waarom je dat samen met hen doet kan je samen gaan vliegen. Een noodzakelijke opstap voor dit toptalent om zichzelf te gaan coachen.

Toptalenten Begeleider

De jaaropleiding Toptalenten Begeleider is voor begeleiders met oog en hart voor uitzonderlijk talent. Deze opleiding start in februari 2022.

Webinar over de Opleiding TopTalent Begeleider

Op dinsdag 23 november (16:00 – 17:00 uur) geeft Tijl Koenderink een webinar over de nieuwe opleiding TopTalent Begeleider.Dus ben je geïnteresseerd en wil je weten of deze opleiding iets voor jou is? schrijf je dan nu in!

Back To Top