skip to Main Content
088 0200 300

Tijdens de week van de Hoogbegaafdheid organiseerde Novilo samen met VO op Niveau en Feli-X een Online mini-Congres met interessante live webinars. Een leuk voorproefje van ons congres later dit jaar in oktober 2021. Wil je op de hoogte gehouden worden van het programma van dit congres? Vul hier je gegevens in en je ontvangt de informatie in je mailbox.

Online verdiepingsmodules

Wil je meer weten over de onderwerpen die aan bod zijn gekomen tijdens het online mini-Congres? Meld je dan aan voor één van onderstaande online verdiepingsmodules. We hebben verdiepingsmodules gericht op verschillende doelgroepen. Val je niet in de doelgroep, maar ben je wel geïnteresseerd? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom!

Onze opleidingen

Wil jij talent in jouw klas een plek geven? Meer- en hoogbegaafde leerlingen (h)erkennen en begeleiden? Novilo biedt verschillende opleidingen tot Talentbegeleider voor leerkrachten en (zelfstandig) begeleiders in het basis- en voortgezet onderwijs. Onze opleidingen duren minimaal één (school-)jaar.

Onze Specialisatiemodules

Een Specialisatiemodule is een driedaagse opleiding over een onderwerp op het gebied van talentontwikkeling en hoogbegaafdheid. Door het volgen van een Specialisatiemodule kun je je specialiseren op een bepaald gebied.

Back To Top