skip to Main Content
088 208 0800

DWDD op zoek naar Talent

We zijn benaderd door de redactie van De Wereld Draait Door! Geinspireerd door de Quest ‘Coolste Nerd’ verkiezing overwegen ze om een ‘klas van DWDD’ op te zetten met deskundigen die later ook deel kunnen nemen aan het programma als inhoudelijke experts. De twist? Ze moeten het liefst tussen de 10 en de 20 zijn!

Omdat wij constant op zoek zijn naar manieren om talent en (hoog)begaafdheid positief in het voetlicht te plaatsen zijn we natuurlijk erg enthousiast over dit idee. We hebben dan ook gelijk aangeboden de zoektocht te faciliteren.

Wat zoeken we/ze?

Jongeren tussen de 10 en 20 met een opvallende deskundigheid op een bepaald gebied. Een jongen van 12 die helemaal gek is van sterrenkunde, een meisje van 16 dat zich verdiept heeft in Amerikaans politiek of een 14-jarige die de macroeconomische effecten van de crisis uit kan leggen. Het maakt niet uit wat het is, zolang het een specifiek gebied is waar deze kinderen in uitblinken en echt inhoudelijk iets over kunnen zeggen. Daarbij is het wel gewenst dat je redelijk soepel uit je woorden kunt komen en begrijpelijk (en enigzins compact) kunt uitleggen. Herken je jezelf, of iemand die je kent, hierin? Geef je dan op!

Het proces

Helaas, zoals altijd met TV/radio, of andere media: Erg weinig zekerheid. Het kan zijn dat het plan uberhaupt niet uitgevoerd wordt of eindeloos uitgesteld wordt. Ga er dus niet per definitie vanuit dat het doorgaat. Als het allemaal bij elkaar komt is het leuk meegenomen. Wij van Novilo willen in ieder geval ons best doen om de kinderen die hier uit komen te  helpen met het delen van hun verhaal met de wereld.

Vul onderstaande formulier in om een naam door te geven. Zie je geen formulier? Ga dan naar: https://novilo.wufoo.com/forms/zoektocht-naar-talent/

[wufoo username=”novilo” formhash=”m7p6z7″ autoresize=”true” height=”1531″ header=”show” ssl=”true”]
Back To Top