skip to Main Content
088 0200 300

Nieuwe opleiding Online – Presentaties van NOT 2013 – Oudertraining

Nieuwe opleidingen, de presentaties op de NOT, oudertraining en een training voor volwassenen!

View this email in your browser (*|ARCHIVE|*)
** Nieuwe opleiding – Presentaties NOT
————————————————————
** Bekijk de presentaties die op NOT 2013 gegeven werden
————————————————————
Beste lezer,

Wat een enorm avontuur was dat. We zijn net bijgekomen van de NOT, de Nationale Onderwijs Tentoonstelling waar we op onze stand en in onze seminars contact hebben gehad met meer dan 2.000 mensen! Het was echt geweldig om veel van jullie in persoon te kunnen spreken en te leren over alle nieuwe ontwikkelingen. De meest gestelde vraag die naar boven blijft komen is: Wat kan ik doen om me hier verder in te verdiepen. Om zo snel mogelijk te kunnen beantwoorden aan deze vraag hebben we gelijk de studiegidsen afgemaakt en onze nieuwe serie trainingen online gezet. Ook nieuw is dat we trainingen gaan aanbieden in Alkmaar, Roosendaal, Deurne, Zevenaar en Zwolle. Hieronder meer informatie daarover.

Presentaties NOT kijken

Mocht je de presentaties over perfectionisme, faalangst, onderpresteren en uitdagingen van talent gemist hebben maar toch nog willen zien:

In de komende weken zullen we ze delen via onze sociale media pagina’s. Volg ons op:

http://www.twitter.com/NoviloTalent/

http://www.facebook.com/NoviloTalent/

In het bijzonder willen we je aandacht vestigen op de presentaties over Faalangst/Perfectionisme en Onderpresteren. Bij Faalangst/Perfectionisme is Tijl met een zwaard (!!!) het podium opgelopen. Bij onderpresteren heeft hij zijn originele programma omgegooid en een bijzonder persoonlijk verhaal verteld over zijn eigen jeugd hoe hij als gepeste onderpresteerder vastliep en wat hem erbovenop geholpen heeft.

Begeleiding van Novilo – Belangrijk

Veel mensen hebben informatie gevraagd omdat ze ons willen inhuren om hun eigen school te begeleiden: We gaan in de komende weken jullie benaderen met de gevraagde informatie. Wellicht een luxe-probleem voor ons, maar we hebben meer aanvragen dan we waarschijnlijk aan kunnen. Mocht je graag je door ons willen laten begeleiden, neem dan even contact met ons op via het volgende formulier. We komen dan gelijk bij je terug nu we nog plek in onze agenda hebben:

https://novilo.wufoo.com/forms/interesse-in-de-diensten-van-novilo/

Opleidingen

Het is echt een enorm werk geweest maar we kunnen nu echt de hele range van begeleiding bieden. Van een boek tot een losse workshop, van een complete jaar thuisstudie tot een 2,5 jaar durende zelfstandige opleiding inclusief persoonlijk ontwikkelingstraject. De belangrijkste op een rijtje:

Jaaropleiding met specialisatie

De complete jaaropleiding tot Talentbegeleider. 1 Jaar voor mensen in het basis- of voortgezet onderwijs en twee jaar voor de mensen die als zelfstandige aan de slag willen. Je kunt zelf je eigen programma samenstellen met modules over hoogbegaafdheid, autisme, leren leren, perfectionisme, onderpresteren en nog een tiental andere modules. Ook kun je je gedurende de opleiding specialiseren als coach, trainer, plusklasbegeleider of in de richting van beleid. Meer informatie over de opleiding vind je in de studiegidsen. Deze zijn te downloaden op website: www.novilo.nl/opleiding.

Als je je voor 1 maart inschrijft en tijdig betaalt krijg je zowel 750 euro korting op de inschrijving als toegang tot het Persoonlijk half jaar – op zoek naar je eigen talenten

Thuisstudie Opleiding

Voor de mensen die nu niet de tijd of het geld hebben voor een volledige jaaropleiding hebben we twee goede alternatieven voor handen. Je kunt de thuisstudie volgen. Je krijgt via videomateriaal 70% van de inhoud van de training mee, en je kunt tot eind februari nog profiteren van een ruime korting. De studiegids en de mogelijkheid om je in te schrijven vind je via de volgende link: https://www.novilo.nl/ouders/ou-opleiding/221-otb-thuisstudie.

Basisopleiding in Alkmaar, Roosendaal, Deurne, Zevenaar en Zwolle

Daarnaast kun je deelnemen aan onze basisopleiding. In drie sterk gecomprimeerde dagen leer je de belangrijkste zaken die je moet weten over het opzetten van onderwijs voor getalenteerde leerlingen. Deze trainingen zullen plaatsvinden in Alkmaar, Roosendaal, Deurne, Zevenaar en Zwolle. Meer informatie kun je vinden via de volgende link:

https://www.novilo.nl/images/PDF/studiegidsbasisopleidingtalentbegeleider.pdf

Als je je wilt inschrijven:

https://novilo.wufoo.com/forms/voorinschrijving-basisopleiding-talentbegeleider/
Volwassentraining

Voor volwassenen en jongeren die voor zichzelf op zoek zijn naar manieren om hun talenten te vinden en tot hun recht te laten komen hebben we een nieuwe training ontworpen: ‘Leef je talent’. Komende maandag in Utrecht, er zijn nog een beperkt aantal plaatsen Schrijf je in via:

https://novilo.wufoo.com/forms/aanmelding-leef-je-talent/

Oudertraining Eigen-wijs opvoeden

In samenwerking met Blinq, Koolen coaching en Talent X, allen afgestudeerde deelnemers van de Novilo Opleiding Talentbegeleider.

Merk jij ook dat het opvoeden van je kind anders gaat dan bij andere ouders op het schoolplein? Ben je op zoek naar informatie over het opvoeden van hoogbegaafde kinderen? En wil je graag uitwisselen met andere ouders van hoogbegaafde kinderen over hun opvoedoplossingen? Heb je al veel gelezen, maar zoek je handvatten om het te vertalen naar je eigen dagelijkse omgang met je kind? Wil je graag leren hoe je het zelf anders kunt doen in de opvoeding? Wat kun jij zelf doen om het voor je kind beter te maken? BlinQ en Koo verzorgen 5 trainingsmiddagen over de volgende onderwerpen: jezelf zijn versus aanpassen, perfectionisme en faalangst, gevoeligheid en heftigheid in emoties, doorzetten en motivatie, sociale contacten/eenzaamheid. Wil je daarnaast ook graag een plek voor je kinderen waar zij onder goede begeleiding met andere hoogbegaafde kinderen kunnen spelen? Parallel aan de oudertraining is er een kindergroep verzorgd door Talent X!

Zie voor meer informatie:
https://dl.dropbox.com/u/6772682/Oudertraining%205%20modules.pdf

Voor inschrijving:
https://novilo.wufoo.com/forms/oudertraining-eigenwijs-opvoeden/

Zoals altijd,
Breng het beste naar boven in jezelf,
en in elkaar,
Namens het trainersteam van Novilo, Tijl Koenderink

Back To Top