skip to Main Content
088 0200 300

Nieuwe opleidingen en gratis training ‘Theorie & Geschiedenis Hoogbegaafdheid’

Beste lezers,

De afgelopen periode zijn we binnen Novilo ontzettend druk bezig geweest met het ontwikkelen van nieuwe producten zodat we meer mensen, vooral op kleinere schaal, kunnen bedienen. We hebben trainingen op video opgenomen, we zijn bijeenkomsten aan het organiseren, zowel op ons kantoor als verspreid over het land. In deze en komende nieuwsbrieven gaan we verschillende van deze producten lanceren.

Een aantal zaken waar ik specifiek de aandacht op wil vestigen:
Degenen die geïnteresseerd zijn in het proces van het opzetten van een eigen school wil ik uitnodigen op woensdag 6 februari van 14:00 – 16:00 om naar ons kantoor in Utrecht te komen. Ik zal dan een korte presentatie geven de 4 onderdelen die een ideale school in mijn beleving zou moeten hebben en een overzicht geven van de verschillende fantastische ontwikkelingen die ik intussen al tegengekomen ben. Daarna zou ik graag met jullie willen brainstormen over jullie suggesties, mogelijkheden en ideeën.

Als tweede willen we onze opleiding radicaal uitbreiden. We gaan in het komende periode de volgende onderdelen toevoegen:
· een basisopleiding opzetten (in een korte periode leer je wat je moet weten om talentbeleid op je school in te richten)
· de huidige opleiding uitbreiden met meer kennismodules (specialisatie coaching, dyslexie, onderpresteren, etc)
· een traject voor onderwijsmensen om als zelfstandige actief te worden
· een complete 10-daags trainer training
· een persoonlijk ontwikkelingstraject (omgaan met je eigen hoogbegaafdheid als voorbereiding op je professionele begeleiding van talent)
· de opleiding regionaal geven in Noord, Oost, Zuid en West Nederland
· een thuisstudie variant

Meer informatie kun je vinden via de lanceringspagina: http://opleiding.novilo.nl/ waar je je gegevens achter kunt laten. Als je dit doet krijg je tot en met 15 januari gratis toegang tot meer dan 2,5 uur filmmateriaal uit onze opleiding over de “Geschiedenis van IQ” en “Theorie over hoogbegaafdheid”. Daarnaast maak je ook nog eens kans op een gratis toegangsbewijs tot de opleiding als je ons helpt de opleiding te promoten!

Heb je het boek ‘ de 7 uitdagingen’ gelezen en was je ook zo enthousiast? Op woensdag 6 februari 2013 neemt Roland Louwerse, mede-auteur van het boek, je tijdens twee kennismodules mee in de wereld van de 7 uitdagingen. Hoewel het lezen van het boek natuurlijk waardevol is, is met een van de auteurs de inhoud kunnen doorspreken nog waardevoller. In de ochtend ligt de focus op ouders en in de middag ligt de focus op leerkrachten. Als oudejaarsaanbieding krijg je, wanneer je voor 15 januari inschrijft, beide modules voor de prijs van één, óf 40% korting op eenn enkele module. Geef je keuze aan in het “Opmerkingen” veld:
https://novilo.wufoo.com/forms/inschrijving-novilo-kennisdagen/
Als laatste doen we ook dit jaar weer mee aan de 3FM Serious Request actie. Dit jaar zet 3FM zich samen met het Rode Kruis in om babysterfte terug te dringen. Om dit te ondersteunen heb ik aan de Serious Request Veilingsite een coachingsessie met mij toegevoegd. De meesten van jullie weten dat ik al enige tijd geen persoonlijke coachingssessies meer doe, simpelweg door een gebrek aan tijd. Langs deze route is dit dus je kans!
Kijk op http://3fm.nl/marktplaats/ en zoek op “Tijl Koenderink”

En als afsluiter van het jaar uit de training “Praktische Psychologie” een heel kort (iets meer dan een minuut) stukje videotraining met de sleutel om de kwaliteit van je leven drastisch te verbeteren:
http://www.hoogbegaafd.com/talent/de-antwoordmachine-kwaliteit-van-vragen-kwaliteit-van-leven/

Rest me niets meer dan jullie namens het volledige team van Novilo fijne feestdagen te wensen en tot in het nieuwe jaar!

Zoals altijd,

Breng het beste naar boven in jezelf,
En in elkaar

Tijl, Jeroen, Elly, Judith, Roland, Liz, Marianne, Dick en Marjolijn
Sociale Media
We zijn tegenwoordig te vinden op alle sociale media. Na de vorige nieuwsbrieven hebben veel mensen ons weten te vinden, we zijn positief verrast door de gestaag stijgende groep volgers!
We delen wekelijks tips, veel interessante quotes die we tegenkomen en andere dingen die onderweg voorbij komen.
Facebook: http://www.facebook.com/NoviloTalent
Twitter: https://twitter.com/novilotalent
LinkedIn – Ons bedrijf: http://www.linkedin.com/company/2745479
LinkedIn – Discussiegroep: http://www.linkedin.com/groups?gid=4653038

Back To Top