skip to Main Content
088 208 0800

Nieuwsbrief maart 2014: festival van talent & kamerbrief Dekker

Beste lezer,

Hectiek binnen Novilo! We hadden een aantal locaties geregeld voor de ‘voorproeftrainingen’ (zie hieronder voor meer info) maar mogen meteen uitbreiden. Binnen een week meer dan 200 aanmeldingen! We hebben intussen al een grotere ruimte geregeld maar op sommige plekken moeten we snel gaan werken met wachtlijsten. De luxeproblemen in het leven :). In ieder geval ontzettend gaaf dat ik jullie binnenkort in persoon ga zien.

Daarnaast hoop ik dat jullie allemaal komen naar het Festival van Talent. Een prachtige plek voor en door talent. Ik mag de afsluiting en wat (gratis) workshops doen en ga kijken of we samen op een weergaloze manier het festival af kunnen sluiten! Meer informatie vind je hier.

Mocht je hem nog niet gezien hebben, dan wil ik je ook graag wijzen op onze de brief van staatssecretaris Sander Dekker rondom toptalenten. Er wordt geld uitgetrokken en hij gaat de regelgeving versoepelen om toptalenten tegemoet te komen. Klik hier voor de samenvatting en de volledige brief.

Tot zover voor deze keer,

Breng het beste naar boven in jezelf, en in elkaar!

Tijl Koenderink


Gratis voorproeftrainingen door het land


In april geeft hoofdtrainer Tijl Koenderink door het hele land gratis workshops over de 7 uitdagingen. Voor degenen die zijn verhaal over de al (meer dan) eens gehoord hebben: de presentatie is grotendeels nieuw met plek voor passend onderwijs en HB, de laatste brief van Sander Dekker en over hoe effectief beleid op te stellen.

Tijdens deze workshop is er ook meer informatie beschikbaar over de jaaropleidingen tot talentbegeleider van Novilo, die in september van start zullen gaan. Een brochure van de opleiding tot talentbegeleider in het basisonderwijs vind je hier.

Brochure Voorkant 2014

Wil je de studiegidsen van de verschillende opleidingen downloaden, dan kan dat hier. Hierna ontvang je binnen een uur een mail met daarin de mogelijkheid je in te schrijven voor de gratis proeftraining.

De training vindt plaats tussen 13.30 en 16.30 op de volgende data en plaatsen:

10 april: Zwolle
11 april: Alkmaar
14 april: Eindhoven
17 april: Roosendaal (NB)
25 april: Utrecht

We hopen je te mogen begroeten op één van de genoemde middagen!


Win een opleiding!


Al lijkt het nog ver weg: in september gaan de 1- en 2-jarige opleidingen tot talentbegeleider weer van start.

Werk je in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs of wil je misschien als zelfstandige aan de slag met cognitief getalenteerde kinderen? Worstel je met vragen over signalering, het opzetten van een plusklas, beleid of onderpresterende leerlingen? Dan is deze opleiding wellicht iets voor jou. Je kunt nu al meer informatie vinden of je inschrijven op www.novilo.nl/opleiding.

Omdat we het graag onze tijd aan leerkrachten en leerlingen besteden en minder graag aan marketing, hebben we iets bedacht. Je kunt gratis een opleiding naar keuze winnen (talentbegeleider BO, VO, zelfstandige of gevorderd) als je ons helpt met het verspreiden van de informatie over de opleidingen.

De actie werkt als volgt: wie de studiegids aanvraagt op deze site, krijgt een persoonlijke link toegestuurd.

Deze link kan je delen en doorsturen naar mensen in je omgeving die wellicht ook geïnteresseerd zijn in de workshops en opleidingen van Novilo. Dit kan bijvoorbeeld via Facebook, Twitter, LinkedIn, mail, etc.

De persoon die de meeste mensen naar Novilo leidt via zijn/haar persoonlijke link naar Novilo, wint een gratis opleiding naar keuze. Mocht je je al hebben aangemeld, dan krijg je – indien je wint – uiteraard je geld terug.Twijfel dus niet te lang, want de opleidingsaanmeldingen stromen al binnen. Succes!
Back To Top