skip to Main Content
088 208 0800

Hoe leg je de 7 Uitdagingen uit aan je kind?

Beste lezers,
We hebben ook met onze online videos een mijlpaal bereikt. Gecombineerd hebben jullie meer dan 100 dagen non-stop naar onze videos gekeken!!
Dit sterkt ons alleen maar in het idee dat onze boodschap en filosofie waarde toevoegen en dat het delen van onze kennis via videos en online artikelen een goede aanpak is!
Ter ere van dit succes twee zaken:
1. De eerste video van één van onze collega’s, Marianne van Zetten. Het eerste filmpje wat we voor getalenteerde kinderen zelf gemaakt hebben. Het onderwerp is “Omgaan met piekeren”. (Bonuspunten voor degene die kan raden wie van onze collega’s de cameo-verschijning maakt!) Klik hier voor het filmpje!
2. Onderstaand het overzicht van de meeste populaire Youtube videos tot nu toe:

Het prentenboek om kinderen ‘de 7 Uitdagingen’ uit te leggen aan de hand van het verhaal van de cheetah! Is nu in de voorverkoop! Ga naar onze webshop om dit gave boek nu te bestellen met een super korting omdat het nog de voorverkoop is! http://shop.novilo.nl

Tot zover deze week,

Breng het beste naar boven in jezelf,

   en in elkaar!

Tijl Koenderink

ps. Houd de nieuwsbrief en je mailbox in de gaten! Het prentenboek zal binnenkort te leveren zijn.


Workshops 


Op een 30-tal woensdagen in dit schooljaar geven we workshops over allerhande zeer interessante onderwerpen. De Workshop Introductie Coachingsvaardigheden was wederom een daverend succes. Na de evaluatie bleek iedereen onverdeeld enthousiast en kreeg coach en trainer Arjan van Dijk zelfs verschillende tienen! Het is dan ook niet voor niets dat we nu bezig zijn om hiervan een specialisatie module te maken van drie dagen in het voorja